12 Şubat 2015 Perşembe

Baby Sling - Wrap Sling Nedir ?

Wrap Sling Nedir ?

Wrap Sling Baby Sling ürün grubu içerisindeki yaklaşık 4,50cm boyunda ve 60cm eninde tek yöne esneyebilen kumaş ile vucudunuzu sararak bebeğinizi taşıma olanağı sağlayan bir üründür. 

Neden Wrap Sling?

Yeni doğan bebeğin 0-3 aylık döneminin aslında gebeliğin 4.trimesterı olduğuna inanılır. Bebek aslında dışarı çıkmaya tam hazır değildir. Bu yüzden yenidoğanlar sık sık ağlar. Özellikle akşam saatlerinde artan bu ağlamalara kolik denir. Daha birkaç gün/hafta önce annesini güvenli karnında yüzen bebek bu yeni hayata alışmaya çalışırken sık sık anneyi yanına çağırır. Anne bebeği emzirir, bebeğin minik midesi sütle birlikte gazla dolar, gaz çıkarılır bebek sakinleşir, yatağına koyulur, tekrar ağlar, anne tekrar emzirir, tekrar gaz, tekrar meme, sonra yine gaz.. diye devam eden döngünün içinde anne-baba bebekten başka bir şeyle uğraşamaz olur. Yeni anne günlük işlerini idame ettirmekte güçlük çeker.İşte bu noktada wrapsling devreye girer. Anne bebeğiniz wrap sling’e koyar. Bebeğin tek teselli ve güvenlik nesenesi artık meme değildir. Gaz-meme-uykusuzluk döngüsü kırılır ve anne günlük işlerini daha rahat yapmaya başlar.


Wrap Sling’in Faydaları Nelerdir?

Azıcık köy hayatını bilen herkes köylü kadınların bebeklerini sırtlarına sarıp tarlada çalıştığını duymuştur ya da görmüştür. Ve "kolik", köylü annelerin yakınından bile geçmez. Bunun sebebi bebeklerin hep sırtta, kucakta sımsıkı bağlanmış olması ve annenin günlük işlerinin yaparken bebeğin de anne karnındaki olduğu zamanki ritme göre hareket etmesidir.
Yani wrap sling eşittir daha az ağlayan bebek; o da eşittir daha mutlu bebek ve anne.



2 yorum:

  1. İyi günler. Bede bu ürünü çok araştırdım. Sonunda tam gereken bilgileri sizde buldum. Paylaşdığınız için teşekkür ederim. Bu ürünü nasıl bula bilirim nasıl sipariş ede bilirim. Azərbaycan dan yazıyorum. Türkiyədən də əldə etmə şansım var. Lütfen bana bilgi verir misiniz?

    YanıtlaSil
  2. Skayikci@live.com adresinden de bilgi yollaya bilriniz.

    YanıtlaSil